Magyar válogatott

Felnőtt, utánpótlás

Moderátorok: dehogyis, Arcadio

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: fantomas65 » 2017. jún. 16. 8:50

Sziasztok.
Eldőlt, Storck maradt a kapitány. Én is ezt szerettem volna hiszen vele jutottunk ki az EB-re ami számtalan hazai kapitánynak nem sikerült évtizedek óta. Nagyon jó ez a még egy esély számára bizonyíthatja, hogy nem volt véletlen az elmúlt 2 év. Amúgy nálam a játékosok szerepeltek le Andorra ellen nem a német. De azt azért meg jegyzem egy ilyen ellenfél ellen Böde Dani bevert volna 1-2 gólt!
Néhány szót a mérkőzés utáni nyilatkozatokból, eddig sehova nem írtam de ezeket nem tudom magamba tartani: Détári! Két jó éved volt a válogatottunkban utána még úgy sem hajtottál mint Balázs! Állandóan elkérted a labdát majd oldalra, vagy hátra passzoltál bedobásoknál meg mint 1 zenei karmester mutogattál ki hova álljon de te SOHA! egyetlen egyszer sem álltál oda az ellenfél mellé. Csak mutogattál. A világválogatottságot meg hagyjuk már?! Aki ráért, aki éppen arra járt az mind befért, mind focizgatott néhány percet! Soha senki nem hajtotta agyon magát mert buli meccsek ezek, 3:3 vagy 4:4-es eredményekkel!
Laczkó Mihály, Urbán, meg a többi kutyaütő fogadatlan próféta! Csendbe legyetek, Ti! juttattátok ide a futballunkat a Mezey nyúllal karöltve! Kiss László elég volt már a mártíromságodból! Téged mindíg elővesznek 1-1 kudarc után és te kéjesen mondod el, hogy te megmondtad! Nem kérünk belőled sem. Sehol 1 bizonyíték rá, hogy te különb voltál a többitől. Mármint tudásilag.

Szóval: az EB-n mutatott szép teljesítmény sem győzött meg arról, hogy válogatottunk most már mindíg így fog szerepelni. Az idei év viszont katasztrófa de sajna játékosainktól sokkal több nem várható. Akármilyen összeállításban sem. Majd ha Storc-ok elküldik jönnek megint a magyar edzők amiből semmi jó nem származhat vagy jönnek a "Mateus", Ervin K. félék akik jól fognak keresni de semmit nem érnek el. Ja, "Mateus" is megszólalt nem kellett volna. Játékosként kiváló és kedvencem volt, edzőnek bárhol eddig csapni való. Mondom, azok mondtak eddig véleményeket akiknek megszólalni is kár volt!

Remélem azért sikerül megint a németnek kialakítania egy ütős gerincet, mert szinte minden poszton kiesett 1-1 nagy öreg. Nem lesz könnyű.
Ez a hozzászólás részemről azért íródott mert tavaly borzasztóan eltúlzó eufórikus hangulat uralkodott és nyílván való volt számomra, hogy onnan csak lefele van és most nem kell senkinek sem kardjába dőlni azt csak akkor kéne ha a meccs előtt fikarcnyi esélyünk is lett volna a VB-re kijutni. De már nem volt.
fantomas65
Újonc
 
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2017. jún. 16. 8:08

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Riccsi19 » 2017. jún. 11. 13:33

Én a tavalyi Európa-bajnokság előtt sem voltam megrészegülve a magyar válogatottól, ugyanis úgy jutottak ki a tornára hogy a selejtezőkön itthon kikaptak Észak-Írországtól ( 1-2 ), nem tudták megverni sem Romániát ( 0-0 ), sem Görögországot ( 0-0 ). Tehát hazai pályán mindössze Finnországot és Feröer-szigeteket tudták csak megverni. Elég gyenge eredménysor. Az idegenbeli eredmények is szégyenletesek, mert Görögországtól kikaptak 4-3-ra, és Romániával és az Észak-Írekkel is csak 1-1-es döntetlent játszottak. Csak a Finneket és a Feröert sikerült megverni. Ugyanúgy, mint otthon.
Sokszor az újságírók is tehetnek róla, hogy még nagyobb legyen a csalódottság amikor kikap a válogatott, ugyanis amikor jól megy a válogatottnak, akkor nem írnak a negatív dolgokról. Akkor minden szép és jó és háttérben maradnak a problémák, illetve abban az időszakban túlszínezik a magyar labdarúgás helyzetét és állapotát.

Riccsi19
Riccsi19
Újonc
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2017. jún. 11. 13:02

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: KevinDurant35 » 2014. aug. 4. 18:38

Hajrá ASE!!!
Avatar
KevinDurant35
Látogató
 
Hozzászólások: 158
Csatlakozott: 2014. ápr. 27. 17:48
Tartózkodási hely: Paks

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: KevinDurant35 » 2014. máj. 22. 21:23

Meglepett ez a mai Magyar-Dán meccs végeredménye (2-2)... Azt hittem, simán elvernek minket a dánok.
Hajrá ASE!!!
Avatar
KevinDurant35
Látogató
 
Hozzászólások: 158
Csatlakozott: 2014. ápr. 27. 17:48
Tartózkodási hely: Paks

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Hedric90 » 2013. okt. 16. 19:47

Kedves szurkoló társak, írtam egy blogbejegyzést a tegnapi meccsről és összefoglalót a selejtezőről, ha érdekel kérlek olvassátok el :) Baráti üdv !

http://magyar-foci-blog.webnode.hu/news/vege-a-dalnak-/
Hedric90
Látogató
 
Hozzászólások: 316
Csatlakozott: 2009. márc. 11. 17:15

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Hedric90 » 2013. szept. 7. 12:39

Hedric90
Látogató
 
Hozzászólások: 316
Csatlakozott: 2009. márc. 11. 17:15

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: kalmanpeter » 2012. nov. 22. 11:57

Miért marad Egervári? Sztem nem tudja motiválni a fiúkat:-(
kalmanpeter
Újonc
 
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2012. nov. 16. 11:34

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Acho » 2012. okt. 16. 21:06

Ezt megköszönhetjük a bírónak, ez a Pátkai-srác nem válogatott színvonal... Eddig két megmozdulás: az első sárga lap volt, a második falt pedig tizi és piros lehetett volna, ha a spori nem engedi el...
Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus

Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)
Avatar
Acho
Fórumlakó
 
Hozzászólások: 1594
Csatlakozott: 2005. dec. 16. 18:00

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Hedric90 » 2012. jún. 4. 14:58

Jó régen nem szólt hozzá a magyar válogatott híreihez senki :(. No nem baj, azért örülök, hogy 2:1-re megvertük a Cseheket, a viszonylag stabil védekezés, a jól teljesítő kapusunk és a 100%-s helyzetkihasználáson kívül nem igen volt minek örülni. De tény és való, hogy Egervári az előző 10 év eddigi legeredményesebb kapitánya az összegyűjtött pontokat tekintve (19), s helyezésben is most már jó ideje az első 50-benn ott vagyunk. Kulcskérdés, hogy jövőre az alap emberek (Juhász, Bogdán, Dzsudzsák, Rudolf, Bogdán) rendszeresen játszanak és ne bajlódjanak sérülésekkel, ez a keret néhány tehetséges fiatallal szép eredményeket elérhet. Ugyanakkor nagy kudarcba is beleszaladhatnak így helyén kell kezelni minden apróbb sikert
Hedric90
Látogató
 
Hozzászólások: 316
Csatlakozott: 2009. márc. 11. 17:15

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Polaris » 2011. nov. 18. 18:05

Szerintem a szűklátókörűségetek meg a "nekemsemmisemjó" hozzáállás az, ami megmosolyogtató
Kép
I'm in love with sweet Manchester, always a Red and will be forever
Kép
Kínozhatnak, fenyegethetnek, megsemmisíthetnek testileg és lelkileg.
Én akkor is Fradista maradok!
Avatar
Polaris
Fradista
 
Hozzászólások: 20810
Csatlakozott: 2006. jan. 31. 0:53
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: sevcsenko89 » 2011. nov. 16. 15:13

Ha szerinted Juhász beférne bármelyik európai topcsapatba, akkor te elmebeteg vagy. Nem is tudom, hirtelen, kire gondolhattál, akit kiszorítana: Puyolt, Nestát, Ferdinandot, Luist vagy Pepét? :lol:
A sanyizás azért szerencsére itt sem maradt el. Bár Sanyinál pont azt elővenni, hogy magáért harcolt, és nem tett meg mindent a csapatért és a sikerért, külön megmosolyogtató :)
Avatar
sevcsenko89
Törzsvendég
 
Hozzászólások: 10528
Csatlakozott: 2005. márc. 18. 16:42
Tartózkodási hely: Szigetcsép

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Polaris » 2011. nov. 16. 14:16

Varga, hagyjad már...Varga egy időszakban volt jó, amikor a Loki a BL-ben szerepelt, ahogy eltűntek körülötte a komolyabb játékosok, már egy kalap *** volt. Jó, most mondjuk kenik rendesen, de azért a jó állandó formával adós volt 2 évig...Meg hogy Roli nem komoly szint, hát ne is haragudj, de nála jobb középhátvéd az egész országban nincs, sőt továbbmegyek simán felvenné a versenyt európa élcsapatainál szereplő védőkkel is.
A finnek elleni idegenbeli meccset még a jobbak közé venném, valamint a San Marino elleni hazait. Utóbbinál függetlenül attól, hogy ki volt az ellenfél, a 8-0 minden esetben nagyszerű eredmény, akkor is ha az MU játszik egy ötödosztályú ellenféllel ennyit, vagy a Töklötyögő SC az Anyádbarma FC ellen.

És mellesleg, az utóbbi 20-25 évet visszanézve ez a selejtezősorozat volt talán a legjobb mind közül, meg a legjobb csapat is talán az utóbbi időszakot tekintve (főleg a Matthäus-Bozsik-Várhidi-Koeman éra volt összességében egy talicska fos azt eltekintve hogy Husztit, Hajnalt meg még pár arcot felfedeztek) de persze én elveszek a részletekben, mert nem vagyok olyan felületes, hogy csak azt nézzem, hogy lemaradtunk a pótselejtezőről is.

De tudod én kinn voltam pár meccsen, vagy ha nem is, többször megnéztem a találkozóinkat és elmondhatom igenis nagy fejlődésen ment keresztül a válogatottunk is mind játékban, mind szellemiségben. Összetartanak, tudnak egymásért harcolni és ami még fontosabb, tudnak az ország nevében pályára lépni. Nem mint mindenki Sanyija például, hogy neki akkora arca volt, mint a brandenburgi kapu, csak mert barátságos meccsen lőtt két gólt, azt közben mindenki elfelejtette hogy tétmeccsen max egy izland szintjéig tudott elmenni. Oda való ő, a német másod-harmadba, ezt ő is kimondta.

De mindegy, biztos én is hülye vagyok, mert nagyra értékelem Egervári és a válogatott teljesítményét és fejlődését
Kép
I'm in love with sweet Manchester, always a Red and will be forever
Kép
Kínozhatnak, fenyegethetnek, megsemmisíthetnek testileg és lelkileg.
Én akkor is Fradista maradok!
Avatar
Polaris
Fradista
 
Hozzászólások: 20810
Csatlakozott: 2006. jan. 31. 0:53
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: szacsmo » 2011. nov. 16. 7:06

Végre túl kellene már lépnünk az ilyen "Minden szép! Minden jó! Csak éppen szerencsétlenségünk révén újra kikaptunk", stílusu "értékelési sablonon"!Ugyanis: egy viszonylag erősebb csapattól-- Lengyelországtól-- amelyik még Európa középmezőnyéhez SEM(!) tartozik, nem illett volna ilyen páncserül kikapni.
Gyakorlatilag az eddigi "Egervári éra" alatt mindösszesen két meccs volt--szerintem--aminek a játéka ill. eredménye "ér" valamit.Az egyik a Hollandiában elszenvedett 3:5, a vereség ellnére is.A másik a Svédország elleni itthoni 2:1-es győzelem.A többi meccs....?
AZ PIPAFÜST!Elszáll a semmibe!
És miért? MERT sok a nem odavaló, még a közepes európai szintet sem megütő játékos a mai magyar válogatottban.Nem értem a szövetségi kapitányt, ugyan miért tart benn a keretben ilyen Vanczák meg Sándor Gyuri féléket.Semmit nem ér sajnos a játékuk--mellesleg: a klubjukban sem!Ugyanakkor az is igaz, hogy ma már igenis van MERITÉSI LEHETŐSÉG! Hiszen a most sérült Rudolf és Szalai Ádám és--tegnapi gyenge játéka ellenére--Dzsudzsák is "megütik" az európai szintet, több kapusunkkal--köztük Bogdánnal--egyetemben.Viszont a közvetlen védelemben nincs európai szentű játékos, még Juhász Roland sem az!Középpályán Varga , Koman és Elek azok akikben a magasabb szinvonal lehetősége benne van, többekben, így Vadócz-ban, Sándor György-ben,de még a tegnap igen jól játszó Hajnal-ban--ma már(!)--NINCS!
Ilyen szigorúan KELL értékelnünk akkor, ha valóban ki akarunk jutni a braziliai VB-re, s nem csak "szövegelve hülyéskedünk".
szacsmo
szacsmo
Újonc
 
Hozzászólások: 16
Csatlakozott: 2009. nov. 3. 20:52

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Polaris » 2011. nov. 15. 20:00

Hallod téged fizetnek azért, hogy semmit se mondj, amikor írsz valamit? :roll:
Kép
I'm in love with sweet Manchester, always a Red and will be forever
Kép
Kínozhatnak, fenyegethetnek, megsemmisíthetnek testileg és lelkileg.
Én akkor is Fradista maradok!
Avatar
Polaris
Fradista
 
Hozzászólások: 20810
Csatlakozott: 2006. jan. 31. 0:53
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: hunalberto » 2011. nov. 15. 0:46

Tiszta lappal indulunk. Kijuthatunk a vébére, hiszen még nem veszítettünk eddig pontot. Igaz a selejtezősorozatot sem kezdtük még el. Hajrá Magyarok!
hunalberto
Rendszeres hozzászóló
 
Hozzászólások: 728
Csatlakozott: 2005. dec. 7. 16:36
Tartózkodási hely: debrecen

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Z.Basa » 2011. okt. 14. 10:34

Sajnálatos az NS részéről megint a realitást nem figyelembe venni. Néha az a érzése volt az embernek,
mintha vezényszóra csak azt lehet leirni amit mindenki látni szeretne, de sajnos más volt a valóság.
Dicséret sztem akkor járna ha elértük volna a második, vagy selejtezőt érő helyezést. Hollandia ma a világ legjobb 6 csapata között
van, más kategória, de Svédország helyett pédául mi van ha Olaszország, Anglia, Németország stb. került volna a csoportba.
Innen nézve kedvezőbb csoport, aligha lett volna. Tehát nagy lehetőség maradt ki, mivel a svéd csapat egy extraklasszissal
volt " csak " jobb, és nem az évtized legjobb válogatottja állt össze Stokholmban. Persze elmarasztalás sem lenne valós, örülünk a győzelemnek, de a sportot értékelő napilaptól mást várna az olvasó! Nagy lehetőség maradt ki. Az elvárás az EB-VB re való
kijutás, a sok-sok kudarc után. Az elvárás nem lehet más! Dicséret kizárolag a meghatározott eredmény elérése után járhat.
Ha nem ilyen igényeket támasztunk, még 25 évig nem leszünk ott, ahová mindenki vágyna.
Z.Basa
Újonc
 
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: 2006. feb. 12. 9:26
Tartózkodási hely: Zugló

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: sevcsenko89 » 2011. okt. 13. 6:53

Eb-n
És 3-2
Avatar
sevcsenko89
Törzsvendég
 
Hozzászólások: 10528
Csatlakozott: 2005. márc. 18. 16:42
Tartózkodási hely: Szigetcsép

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: matthäus » 2011. okt. 12. 18:47

Magyar-finn 0-0 (ez nem valami acélos... :( :oops: )
Svéd-holland 2-1 (...és ezzel ott vannak "kedvenceink" a VBn...! :x )
Ennyi... :?
Avatar
matthäus
Újonc
 
Hozzászólások: 99
Csatlakozott: 2011. jan. 2. 19:44

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: dadus6 » 2011. okt. 8. 12:00

A csoportban eddig egy X sincs. Valszeg a svéd-holland 1-1 lesz, mi meg kínkeservesen vagy behúzzuk vagy leikszeljük Suomit.
Mindegy, 19 pont is több, mint az előzőekben a 16.
dadus6
Lyon drukker
 
Hozzászólások: 11656
Csatlakozott: 2006. jún. 9. 21:29

Re: Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Kisvesza » 2011. okt. 7. 17:26

Fenébe... vezetnek azok a ratyi svédek. :x
Kisvesza
Tapasztalt róka
 
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2009. aug. 1. 11:36

Következő

Vissza: Magyar válogatott

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron