Killah Beast írta:hányszor botlottál bele dílerekbe az upton park környékén ?
Igyekeztünk észrevétlenül osonni, de mondom szinte csak mi voltunk fehérek azon a környéken, durva hely az is
Moderátorok: Chelsea88, daveno6, Bergkamp005, Slaver
Killah Beast írta:hányszor botlottál bele dílerekbe az upton park környékén ?
------------------
Zizi Fan írta:Jó ez a napi bérlet drága, de ugye eleve ahogy írtad maga a közlekedés is jobb minőségű mint itthon...meg gondolom az alapfizetések is
------------------
Zizi Fan írta:Drágák Londonba a dolgok amúgy?így Magyar viszonylatban
------------------nem, az angolok...mindenki azt mondja, hogy rideg, távolságtartó nép, de szerintem egyáltalán nem...a magyarok pedig nagyon segítőkészek egymással szemben kint, ezt vettem észre.tmenyus írta:Nagyon sok nemzetiségi ember van ki, tényleg ritka az igazi angol...vagy fekete, vagy Indiai, vagy más nemzetiségű, rengeteg lengyel van kinn, és naponta minimum 4 magyar emberrel találkoztam, rengeteg magyar van kinn...
Amúgy a híresztelésekkel ellentétben szerintem barátságosak
Erre kérdeztem, hogy kik barátságosak a hiresztelésekkel ellentétben, a magyarok?
------------------tmenyus írta:Kik, a magyarok?
------------------Trent_Reznor írta:tmenyus írta:Dani, miért volt ott egy mentő, amikor a Milwall stadionnál voltatok?Chelsea88 írta:megnyitottam a topicot, ha valakinek valami kérdése van, szívesen válaszolok(nem off)
![]()
degeci![]()
azért most jó elpoénkodunk, de asszem sem Menyus sem én nem sétálgattunk volna ott halálos nyugalommal ahol Dani tette, hozzáteszem sétálgatnék ott de tuti ott lenne hátul keresztbe a sport szelet...
------------------Zizi Fan írta:Hát engem érdekelne például, hogy Londonnal kapcsolatban mit gondolsz...
Közlekedés, milyenek az emberek, könnyű tájékozódni stb
------------------tmenyus írta:Dani, miért volt ott egy mentő, amikor a Milwall stadionnál voltatok?Chelsea88 írta:megnyitottam a topicot, ha valakinek valami kérdése van, szívesen válaszolok(nem off)
![]()
azért most jó elpoénkodunk, de asszem sem Menyus sem én nem sétálgattunk volna ott halálos nyugalommal ahol Dani tette, hozzáteszem sétálgatnék ott de tuti ott lenne hátul keresztbe a sport szelet...tmenyus írta:Dani, miért volt ott egy mentő, amikor a Milwall stadionnál voltatok?Chelsea88 írta:megnyitottam a topicot, ha valakinek valami kérdése van, szívesen válaszolok(nem off)
![]()

------------------
------------------Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég