sztem neki itt a helye nálunk..ha akar vissza kell hozni mert azt nem lehet elfelejteni amit tett a klubbért!
Moderátorok: Chelsea88, daveno6, Bergkamp005, Slaver
nemes_andras írta:Szerintem Fergie jó edző/menedzser. Régóta ismeri a klubot és a játékosokat is, plusz óriási a tapasztalata. Ami meg a Becks féle sztorit illeti... Hát szerintem nem mostanában fog visszajönni. Mindenesetre érdekes kis középpálya lenne, ha esetleg még is visszatérne.
sziklavari írta:CAPELLO a király és rotál meg minden de nyer is megnézném a man utd ellen a barcát........................................................amatoer3 írta:Más. Olyan nagy szám, hogy a spanyol rotál...
A Mi Mesterünk sem küldte még kétszer egymás után pályára kezdőként ugyanazokat az idén... Tavaly is csak hatszor...

Bálint K. írta:nancy boy írta:van egy sréc védő és Bardsley a neve. na vele mi van? szerintem tehetséges srác
a Rangersnél van kölcsönbe, de lehet, hogy hamarosan visszaküldik, mivel összeveszett Le Guen-nel...
Bálint K. írta:nancy boy írta:van egy sréc védő és Bardsley a neve. na vele mi van? szerintem tehetséges srác
a Rangersnél van kölcsönbe, de lehet, hogy hamarosan visszaküldik, mivel összeveszett Le Guen-nel...
nancy boy írta:van egy sréc védő és Bardsley a neve. na vele mi van? szerintem tehetséges srác
nancy boy írta:van egy sréc védő és Bardsley a neve. na vele mi van? szerintem tehetséges srác

gionta89 írta:coki86 írta:gionta89 írta:A duó visszatér
A Manchester United védője, Mikael Silvestre a Liverpool ellen 2-0-ra megnyert találkozó után elvégzett edzések alapján valószínűleg pályára lép szerda este, a Crewe Alexandra elleni Ligakupa mérkőzésen. A United tehát a héten megkezdheti címvédését, melynek első állomása a Gresty Road lesz.
Amíg csapattársai győzelmet arattak az északi rivális felett, addig az Arsenal ellen lábtörést szenvedő francia játékos nem lehetett kint az Old Traffordon, hiszen a United erőnléti edzőjével, Valter di Salvóval végzett gyakorlatokat.Valószínűleg Silvestre mellett Gabriel Heinze is visszatér, és játszani fog a Crewe ellen.
Sir Alex elmodta, hogy a duó érintett lesz a Ligakupa mérkőzéssel kapcsolatban, akárcsak Tomasz Kuszczak, Wes Brown, Kieran Richardson, David és Ritchie Jones, valamint Alan Smith.
(manutdworld.com)
Nagyon érdekel, hogy milyen lesz a csapat összeállítása, és hogy hogy fognak teljesíteni a fiatalok és a visszatérők. Egyébként adja valahol a meccset?
tartalékosabb csapattal is kötelező a győzelem.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég