Manchester United FC

Premier League, angol, skót, ír, walesi labdarúgás

Moderátorok: Chelsea88, daveno6, Bergkamp005, Slaver

HozzászólásSzerző: BusbyBoy » 2006 okt. 24. 14:54

1 biztos !én nem lennék elkeseredve ha visszajönne!még mindig tud szenzációsan játszani+a világ messze legjobb szabadrugáslővője sztem ami elkéne nekünk...mentes a sztárallűröktől+végigküzdi a meccseket nem marad elöl!és már csak szellemileg is nagy plusz lenne...akkor az uj mezemre beckhamet iratnám rá az fix :wink:
sztem neki itt a helye nálunk..ha akar vissza kell hozni mert azt nem lehet elfelejteni amit tett a klubbért!
Glory MANCHESTER UNITED!!!
BusbyBoy
Látogató

HozzászólásSzerző: reyna » 2006 okt. 24. 14:54

jaj mindjart elsirom magam komolyan, a tekozlo fiu haza szeretne térni? ....
it kicks like a sleep twitch.
reyna
Vörös Ördög

HozzászólásSzerző: BusbyBoy » 2006 okt. 24. 14:51

még senki nem tette be szal:
David Beckham hetek óta a kispadot koptatja a Real Madridnál, így nem igazán meglepő, hogy elárulta, egyre inkább hiányzik számára korábbi csapata, a Manchester United. Az angol válogatott korábbi csapatkapitányát az utóbbi hetekben elsősorban az Egyesült Államok profi bajnokságával hozták hírbe, de a klasszis állítólag a Vörös Ördögöket „nézte ki” magának.

A klasszikus mozdulat...

„Vannak barátaim Madridban, Ronaldo, Roberto Carlos és Michel Salgado, de a kelleténél sokkal kevesebb időt töltünk együtt. Manchesterben tizenöt évet töltöttem, s minden nap, minden mérkőzésen egységet alkottunk, győzelem vagy vereség esetén is. Két hetente közösen mentünk el vacsorázni, s az edzők is gyakran velünk tartottak, élükön Fergusonnal. Három madridi évem során talán négyszer mentünk el közösen valahová” – jelentette ki a sztár, aki vasárnap mindössze 8 percet töltött a pályán az FC Barcelona elleni szuperrangadón.

A 31 éves középpályás három évvel ezelőtt került a spanyol fővárosba, előtte pedig csúnyán összeveszett Sir Alex Fergusonnal, aki egy Arsenal elleni FA-Kupa vereség urán dühében – de véletlenül – fejen rúgta egy stoplissal. Utána felreppentek olyan hírek, hogy a skót sikeredző ezzel próbálta távozásra bírni a futballistát, sokan úgy vélték az elmúlt években, hogy Becks ezt soha sem bocsátja meg mentorának.

„Egyszeri baleset volt. Tizenkét éves korom óta ismerem Fergusont, s csak egy-két alkalommal volt gondunk egymással” – mondta David Beckham, majd hozzátette: - Lehet, hogy nem akarta a távozásomat. Nem gondolom, hogy arra vágyna, hogy sikertelen legyek. Remélem, hamarosan visszatér a szerencsém.”

Angliai hírek szerint a rutinos futballistát több londoni klub is szívesen látná, de barátai szerint a szigetországban csak a Manchester United jöhet szóba. Valószínű, hogy a klub hatalmas szurkolótábora örömmel látná ismét a gárdában, hiszen óriási népszerűségnek örvendett.

Beckham hétfőn különösebb indok nélkül kihagyta a Real Madrid edzését, pedig elvileg kötelező lett volna számára a megjelenés.
Glory MANCHESTER UNITED!!!
BusbyBoy
Látogató

HozzászólásSzerző: gionta89 » 2006 okt. 24. 14:46

én nem lennék elkeseredve,ha Beckham visszajönne.ha nem is kezdőként,de a kispadon számítanék rá.
Kép
gionta89
Tapasztalt róka

HozzászólásSzerző: reyna » 2006 okt. 24. 14:46

És hozzatennem azt is, hogy nem véletlen, hogy Capello nem kezdokent jatszatja beckhamet...azért ő se ma kezdte az edző szakmát....
reyna
Vörös Ördög

HozzászólásSzerző: reyna » 2006 okt. 24. 14:43

nemes_andras írta:Szerintem Fergie jó edző/menedzser. Régóta ismeri a klubot és a játékosokat is, plusz óriási a tapasztalata. Ami meg a Becks féle sztorit illeti... Hát szerintem nem mostanában fog visszajönni. Mindenesetre érdekes kis középpálya lenne, ha esetleg még is visszatérne.

Nem fér be beckham ismet leirom, ronaldo jatszik a helyen avagy giggs az oldalcserenel, en nem szeretnem egyikojuket se beckhamre cserelni nagyon nem.
reyna
Vörös Ördög

HozzászólásSzerző: Bandi bá » 2006 okt. 24. 14:42

Szerintem Fergie jó edző/menedzser. Régóta ismeri a klubot és a játékosokat is, plusz óriási a tapasztalata. Ami meg a Becks féle sztorit illeti... Hát szerintem nem mostanában fog visszajönni. Mindenesetre érdekes kis középpálya lenne, ha esetleg még is visszatérne.
Kép
HAJRÁ GHFC! VOLTUNK, VAGYUNK, LESZÜNK!
Bandi bá
Fradista

HozzászólásSzerző: gionta89 » 2006 okt. 24. 14:40

nem értem,hogy jön ide Capello meg a Barca... :roll:

erre mást nemigen lehet írni. :wink:
Kép
gionta89
Tapasztalt róka

HozzászólásSzerző: reyna » 2006 okt. 24. 14:34

pont ezt akartam irni en is ??? :D
reyna
Vörös Ördög

HozzászólásSzerző: gionta89 » 2006 okt. 24. 14:32

sziklavari írta:
amatoer3 írta:Más. Olyan nagy szám, hogy a spanyol rotál...
A Mi Mesterünk sem küldte még kétszer egymás után pályára kezdőként ugyanazokat az idén... Tavaly is csak hatszor...
CAPELLO a király és rotál meg minden de nyer is megnézném a man utd ellen a barcát........................................................

:?: :?: :?:
Kép
gionta89
Tapasztalt róka

HozzászólásSzerző: gionta89 » 2006 okt. 24. 13:36

Kép
gionta89
Tapasztalt róka

HozzászólásSzerző: Rol » 2006 okt. 24. 12:55

Bálint K. írta:
nancy boy írta:van egy sréc védő és Bardsley a neve. na vele mi van? szerintem tehetséges srác :wink:

a Rangersnél van kölcsönbe, de lehet, hogy hamarosan visszaküldik, mivel összeveszett Le Guen-nel...

Nem bánnám, mert szerintem jó lenne a jobb oldalra G. Neville helyére! Nem olyan rossz a srác...
Rol
Törzsvendég

HozzászólásSzerző: amatoer3 » 2006 okt. 24. 9:10

Más. Olyan nagy szám, hogy a spanyol rotál...
A Mi Mesterünk sem küldte még kétszer egymás után pályára kezdőként ugyanazokat az idén... Tavaly is csak hatszor...
amatoer3
Fórumlakó

HozzászólásSzerző: amatoer3 » 2006 okt. 24. 9:03

Szisztok,
Scholesy az utóbbi két meccsén mindkét gólját a 39. percben lőtte...
amatoer3
Fórumlakó

HozzászólásSzerző: h.soma » 2006 okt. 23. 21:03

Még viszonylag fiatal, úgyhogy hajrá Bardsley!
Mielõtt megkérdeznéd:

NEM TUDOK BETENNI KÉPEKET, ALÁÍRÁSOKAT! értsd meg!
h.soma
Törzsvendég

HozzászólásSzerző: Trent_Reznor » 2006 okt. 23. 20:55

Bálint K. írta:
nancy boy írta:van egy sréc védő és Bardsley a neve. na vele mi van? szerintem tehetséges srác :wink:

a Rangersnél van kölcsönbe, de lehet, hogy hamarosan visszaküldik, mivel összeveszett Le Guen-nel...

köszönöm :wink: szerintem nem tehetségtelen fiu lehetne belőle egy jo védő :wink:
Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend
I can't remember how this got started
But I can tell you exactly how it will end
Trent_Reznor
Vörös Ördög

HozzászólásSzerző: Bálint K. » 2006 okt. 23. 20:52

Bálint K.
Fórumlakó

HozzászólásSzerző: gionta89 » 2006 okt. 23. 20:52

a Rangers-nél van kölcsönben.
nekem nem hiányzik... :twisted:
Kép
gionta89
Tapasztalt róka

HozzászólásSzerző: Trent_Reznor » 2006 okt. 23. 20:40

van egy sréc védő és Bardsley a neve. na vele mi van? szerintem tehetséges srác :wink:
Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend
I can't remember how this got started
But I can tell you exactly how it will end
Trent_Reznor
Vörös Ördög

HozzászólásSzerző: coki86 » 2006 okt. 23. 20:06

gionta89 írta:
coki86 írta:
gionta89 írta:A duó visszatér

A Manchester United védője, Mikael Silvestre a Liverpool ellen 2-0-ra megnyert találkozó után elvégzett edzések alapján valószínűleg pályára lép szerda este, a Crewe Alexandra elleni Ligakupa mérkőzésen. A United tehát a héten megkezdheti címvédését, melynek első állomása a Gresty Road lesz.

Amíg csapattársai győzelmet arattak az északi rivális felett, addig az Arsenal ellen lábtörést szenvedő francia játékos nem lehetett kint az Old Traffordon, hiszen a United erőnléti edzőjével, Valter di Salvóval végzett gyakorlatokat.Valószínűleg Silvestre mellett Gabriel Heinze is visszatér, és játszani fog a Crewe ellen.

Sir Alex elmodta, hogy a duó érintett lesz a Ligakupa mérkőzéssel kapcsolatban, akárcsak Tomasz Kuszczak, Wes Brown, Kieran Richardson, David és Ritchie Jones, valamint Alan Smith.
(manutdworld.com)

Nagyon érdekel, hogy milyen lesz a csapat összeállítása, és hogy hogy fognak teljesíteni a fiatalok és a visszatérők. Egyébként adja valahol a meccset?

tartalékosabb csapattal is kötelező a győzelem.

Ez tiszta sor, és épp ezért érdekel nagyon az összetétel. Szeretném már látni, hogy hogy is játszanak a fiataljaink.
coki86
Vörös Ördög

ElőzőKövetkező

Vissza: Brit labdarúgás