nancy boy írta:GRangersFC írta:Bár nekünk elvileg a kapusposzt megoldott NGE személyében
hozzátok mezőnybe mennék mert ott is jó vagyok leginkább elől csatár poszton.
Egy univerzális játékos tényleg nem lenne rossz
Moderátorok: Chelsea88, daveno6, Bergkamp005, Slaver
nancy boy írta:GRangersFC írta:Bár nekünk elvileg a kapusposzt megoldott NGE személyében
hozzátok mezőnybe mennék mert ott is jó vagyok leginkább elől csatár poszton.
GRangersFC írta:Bár nekünk elvileg a kapusposzt megoldott NGE személyében
GRangersFC írta:nancy boy írta:amugy ez titok szoval psssszzztt!!! de ha nekem nem jött volna össze a MU csapat ami még esélyes akkor én is felajánlottam volna magam a Skót team részére
Még meggondolhatod magad![]()
nancy boy írta:amugy ez titok szoval psssszzztt!!! de ha nekem nem jött volna össze a MU csapat ami még esélyes akkor én is felajánlottam volna magam a Skót team részére
coki86 írta:Alapvetően imádom Skóciát, és ez nagy motíváció. Egyszer voltam egy napot Eddinburgh-ban, és óriási hatással volt rám; azóta kézzel-lábbal mennék vissza.
nancy boy írta:GRangersFC írta:Nem számít, lényeg a jó hangulat![]()
A formánkívüliséggel legalább nem leszek egyedül
meccs előtt egy sör félidőben egy sör meccs után egy sör?
nancy boy írta:Santiago Bernabéu írta:Nem akarom hangoztatni,de ***** nagy formában vagyok.
A sör csak segíthet...
jó de Te elutazod a fél napod mire ide érsz egy focira meg aztán haza. bár megnézném debildanit élőben

Santiago Bernabéu írta:Nem akarom hangoztatni,de ***** nagy formában vagyok.
A sör csak segíthet...
GRangersFC írta:Nem számít, lényeg a jó hangulat![]()
A formánkívüliséggel legalább nem leszek egyedül
GRangersFC írta:Félre ne értsetek, nekem senkivel nincs bajom, én is mindenkivel szívesen focizom![]()
(csak ha már fog indulni külön Gers/skót csapat, akkor jó lenne velük gyakorolni-összeszokni, de így legalább megismerjük az ellenfelet is)
Santiago Bernabéu írta:Összehozok egy Realt,csak bámulni fogtok.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég