Moderátorok: Chelsea88, daveno6, Bergkamp005, Slaver

------------------
------------------^Clown.Dávid írta:Üdv!
Remélem mindenki megkapta az első, friss és ropogós levlista-levelét! Majd reagáljatok, hogy működik-e.
Üdv
Késes

GRangersFC írta:
Egyetértek a kerettel, persze ha valaki(k) úgy érzik, hogy szeretnének bekerülni, akkor tessék eljárni hétvégenként focizni![]()
GRangersFC írta:^Clown.Dávid írta:Szerintem ha a teremfocin kialakult kerettel sikerülne belevágni (Dávid, Karesz, Attila, Scouser, Robi, Peti, István, Kuno, András, Petiesto és jómagam; bocs ha valakit kifelejtettem), akkor a 6-7-8. helyek valamelyikére jók lehetünk. Ha a 6. helynél feljebb végeznénk, kész csoda lenne.
Egyetértek a kerettel, persze ha valaki(k) úgy érzik, hogy szeretnének bekerülni, akkor tessék eljárni hétvégenként focizni![]()
Köszi a válaszokat!
Elolvastam a honlapon a versenykiírást, de nem derült ki számomra: egyrészt maximalizálva van-e a nevezhető csapattagok száma, másrészt kell-e leadni csapatnévsort - tehát ha valaki nem tud eljönni egy alkalommal, akkor hívható-e helyére más?
^Clown.Dávid írta:Szerintem ha a teremfocin kialakult kerettel sikerülne belevágni (Dávid, Karesz, Attila, Scouser, Robi, Peti, István, Kuno, András, Petiesto és jómagam; bocs ha valakit kifelejtettem), akkor a 6-7-8. helyek valamelyikére jók lehetünk. Ha a 6. helynél feljebb végeznénk, kész csoda lenne.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég