Igen,kösz az infókat!
Harsányi aki csatár több mint valószínű h csak a tarcsiban fog szerepelni,bár ki tudja,ő egyébként asszem szlovák u-18-as válogatott.
Ugye csak kölcsönbe jön,tehát ha beválik majd a tarcsiban akkor talán leszerződtettjük.
Michalik viszont sztem van esélye bekerülni a csapatba védőként,főleg a múlt heti 5-ös után...
Kedvencek: Bolton Wanderers Kevin Nolan Michael Schumacher Raúl Gonzáles Blanco
A Bolton egy szlovák védőt igazolt,Lubomír Michalíkot. Nem hiszem,hogy fog is játszani valamit,mindenesetre Sam Allardyce azt nyilatkozta,hogy meggyőzte őt a próbákon,a magabiztosságával,és a fejjátékával.
Rajta kívül érkezett Harsányi Zoltán,magyar származású,szintén szlovák légiós. Mindketten az FC Senec csapatát erősítik. Harsányi kölcsönbe érkezik,Michalíkkal 3,5 éves szerződést kötött a csapat.
De miért kell a Bolton honlapján regisztrálni ahhoz,hogy elolvassam a hírt???
Na h egy jó hírt is írjak:Kevin Davies egy új 3 és fél éves szerződést kötött 2010-ig.Fontos h megtudjuk tartani a meghatározó játékosainkat a jövőben!
"Amikor részeg vagyok, úgy látom Hazámat, amint kéne lennie: Mindenik pohár, amelynek habjai belém ömölnek, egy sebét hegeszti be." - Petőfi Sándor
http://www.pestylaszlo.hu/megsebzett_hun.php
ugy kb 2-0-ig tisztában voltam az eseményekkel de már az is meglepett... de mikor megtudtam mennyi a vége nem akartam elhinni. remélem magatokra találtok nagyon hamar ez a pofon után
Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend I can't remember how this got started But I can tell you exactly how it will end
nancy boy írta:hogy sikerült beszedni azt a 5-öst tegnap?
Az ellennél volt egy Stuart Downing nevezetű úriember aki adott 2 gólpasszt+lőtt 1 gólt,meghát sztem minden bejött a 'boronak...nálunk meg volt egy Diouf akinek sikerült kiállíttatnia magát,na meg az első 2 gólt rögtön az első 10 percben beszedtük,az első Speed öngóljából esett...
Most ugye majd megyünk az Ágyúsokhoz kupázni,ezekután csoda lenne ha nem kapnánk ki,
utána pedig a bajnokságban az a Charlton látogat a Reebokba aki megverte idegenben a Pompeyt...
Play Up Trotters!!!
Igazad van Fecc,langyos egy csapat ez a 'boro de mi már több mint egy évtizede nem tudunk nyerni a Riverside-on,a hullámvölgy talán még túlzás de nagyon meleg a helyzet
A Boro felettébb rapszódikus teljesítményt nyújt, nehéz rajtuk elmenni Tavaly, ha jól emlékszem kiütötték a MU-t, vagy 4-et rámoltak be nekik, nem sokkal később az ágyúsok pedig 6, vagy 7:0-ra nyertek, ezt tudom biztosra... Akkor ott az UEFA-Cup fináléjuk, melyen 4:0 -ra lealázták őket!
S ezen eredményeken felül is bőven akad még hasonló eset...
A Bolton ismét hullámvölgyben
Viva el Submarino Amarillo!
Forza Milan!
Talpra állunk!!! Túl kell lépni a Real elleni zakón! Vívá Víjjárréäl!
Akkora rohadt nagy pofont kaptunk ma ami még februárban is sajogni fog A Riverside-on az utóbbi időkben amúgy is full gyengék voltunk de h ez az 5-1 h a francba jött össze ezellen a csapat ellen,hát nagy talány...
Diouf végre visszatért régi önmagához és a 67. percben kiállítatta magát,teljes kudarc ez a nap,meg sem fordult a fejemben h egy ilyen közepes gyenge Middlesbrough ellen ekkorát égünk...
"Amikor részeg vagyok, úgy látom Hazámat, amint kéne lennie: Mindenik pohár, amelynek habjai belém ömölnek, egy sebét hegeszti be." - Petőfi Sándor
http://www.pestylaszlo.hu/megsebzett_hun.php