Moderátorok: Chelsea88, daveno6, Bergkamp005, Slaver

francesco_10 írta:Hali!
Én azóta drukkolok a West Hamnek, amikor Di Canio mester odaszerződött. Egyik kedvenc játékosom. És biztos vagyok benne, hogy bennt maradunk.
A Wigan és a többi "zöldasztalos" bek**hatja, meg a pool is.

ricsipontaz írta:Resus elég érdekes véleményen vagy...Sztem Rafa nem azt mondta a Poolnak h feküdjenek le a Fulhamnek. Csak annyi, h más játékosainak is lehetőséget akar adni és úgy jött ki a lépés, h a Pool alulmaradt... Akkor a Bolton is csaló csapat? Mert szarul játszott ellenetek? A papírforma szerint hoznia kellett volna a meccset.

morti írta:resus: nem tudom, h mi a bajod a mai pool-lal...elismerem szarok voltunk,, de te mégis mit csináltál vna ha BL döntőre készülsz és az alapembereid lábában több mint 50 meccs van??nem azt, h lehetőséget adsz, az addig kevesebbet játszóknak és a fiataloknak??Az már nehogy Rafa hibája legyen, h nem tudtak élni vele...meg akarta úszni sérülés nélkül a BL döntőig...így is 4(!!!) ember lesérült...Reina, Arbeloa, Gonzalez, Sissoko...Tudom te ezt leszarod m ti a bentmaradásért küzdötök...de ne csalózzátok már le Anglia legeredményesebb klubját azért, mert inkább a BL döntőre pihennek...És ha a mú megnyeri a bajnokságot és B vagy C csapatot küld ki az utsó meccsen ellenetek akk az mi lesz??bunda??gondolkozz és utána írj hülyeségeket...

Bobo78 írta:Kifognak esni, Whealen már fizetési sapkákat is alkalmazna, ha a szövetségben dolgozna.

Bobo78 írta:Ez a Petőfi Rádiós körkapcsolásos debütáns Petúr gyerek valami pontlevonásos dolgot emlegetett veletek kapcsolatba...ez mi a búbánat?

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég