West Ham United

Premier League, angol, skót, ír, walesi labdarúgás

Moderátorok: Chelsea88, daveno6, Bergkamp005, Slaver

HozzászólásSzerző: _ZuzA_ » 2007. máj. 6. 11:55

Kép
Kép
Kép
Kép
CARLOS TÉVEZ
_ZuzA_
West Ham-es

HozzászólásSzerző: _ZuzA_ » 2007. máj. 6. 11:53

Kép

:oops:
Kép
Kép
Kép
CARLOS TÉVEZ
_ZuzA_
West Ham-es

HozzászólásSzerző: _ZuzA_ » 2007. máj. 6. 11:52

nem tudja valaki setleg,hogy Mo-n lehet -e kapni ilyen pólót vagy pulcsit???

[img]http://www.world-of-football.de/images/11821512.jpg[/im]

Kép

nagyon bitang !!!
Kép
Kép
Kép
CARLOS TÉVEZ
_ZuzA_
West Ham-es

HozzászólásSzerző: Norbert90 » 2007. máj. 6. 10:02

Több angol klub, köztük a Wigan, a Sheffield United, a Fulham és a Charlton is azt tervezi, hogy beperli a Premier League-t és a West Ham Unitedet, mivel a liga nem vont le pontokat a londoni klubtól. A liga a múlt héten 5,5 millió fontra büntette a londoni gárdát, amiért az szabálytalanul igazolta le tavaly augusztusban az argentin Javier Mascheranot és honfitársát Carlos Tevezt, pontlevonással azonban nem sújtotta a csapatot. David Whelan a Wigan elnöke szerint legalább 10 pontot le kellett volna vonni a West Ham-tól. "A focinak a pályán kellene eldőlnie, nem pedig a tárgylóban, én legalábbis ebben hiszek. Ha bíróságra visszük az ügyet az szégyen, de szinte semmi ahhoz képest, hogy milyen súlyos bűnt követett el a West Ham" - nyilatkozta Whelan a The Guardian című újságnak. A pontlevonás miatti kiesés nem először fordulna elő az angol első osztályban. 1997-ben például a Middlesbrough azért esett ki a Premier League-ből, mivel nem tudtak kiállítani egy bajnokira 16 játékost különböző betegségek és sérülések miatt. Az eset miatt a liga levont három pontot a csapattól, emiatt a Boro búcsúzott az első osztálytól.
Norbert90
Fórumlakó

HozzászólásSzerző: _ZuzA_ » 2007. máj. 6. 9:59

resus írta:Csak én nem látom a userbar-jaimat?

szerintem jah...
Kép
Kép
Kép
CARLOS TÉVEZ
_ZuzA_
West Ham-es

HozzászólásSzerző: Santiago Bernabeu » 2007. máj. 6. 9:59

Jelentem,én sem :)
Santiago Bernabeu
Toronto Maple Leafs

HozzászólásSzerző: resus » 2007. máj. 6. 9:56

Csak én nem látom a userbar-jaimat?
Kép
Kép
resus
Rendszeres hozzászóló

HozzászólásSzerző: _ZuzA_ » 2007. máj. 6. 9:45

"Hammer of the year"

CARLOS TEVEZ

Kép

:D
Kép
Kép
Kép
CARLOS TÉVEZ
_ZuzA_
West Ham-es

HozzászólásSzerző: _ZuzA_ » 2007. máj. 6. 9:38

francesco_10 írta:Hali!
Én azóta drukkolok a West Hamnek, amikor Di Canio mester odaszerződött. Egyik kedvenc játékosom. És biztos vagyok benne, hogy bennt maradunk.

A Wigan és a többi "zöldasztalos" bek**hatja, meg a pool is.

" Néha ElWestHam a fejem. " :)
Kép
Kép
Kép
CARLOS TÉVEZ
_ZuzA_
West Ham-es

HozzászólásSzerző: resus » 2007. máj. 5. 23:19

ricsipontaz írta:Resus elég érdekes véleményen vagy... :roll: Sztem Rafa nem azt mondta a Poolnak h feküdjenek le a Fulhamnek. Csak annyi, h más játékosainak is lehetőséget akar adni és úgy jött ki a lépés, h a Pool alulmaradt... Akkor a Bolton is csaló csapat? Mert szarul játszott ellenetek? A papírforma szerint hoznia kellett volna a meccset.

West Ham szurkoló véleményem van. A csalást nem szó szerint értettem, ezt az előbb már jeleztem is, de talán az eredeti hsz-ből is kitűnik. Azért raktam bele, mert mi ugyebár csalók vagyunk Tevez szerepeltetése miatt. A körülöttünk tanyázó klubok vezetői megijedve kívánnak jogi lépéseket tenni azért, hogy legalább némi pontlevonással sújtsák már a West Hamet, ha lehet. Szóval ne is lovagoljunk már a 'csaló' kifejezésen, mert én ezt nem így értettem. Egyszerűen arról van szó, hogy a Pool beáldozta ezt a meccset és ez nekem (a mi helyzetünkben talán érthetően) nagyon nem tetszett.
Kép
Kép
resus
Rendszeres hozzászóló

HozzászólásSzerző: morti » 2007. máj. 5. 23:08

resus: a pool sajna aston villa ellen is ugyanilyen teljesítményt nyújtott teljes csapattal...ki fog állni a charlton ellen Rafa attól nem kell félni.Az meg, h sportszerűtlen a csapat m nem nyer??érdekes...ott már a játékosokkal volt a gond, h nem nyertek...de Rafa normális csapatot állított ki, a játékosok balfaszsága volt, h nem nyertek...4-5 alapember??Reina, Sissoko, Xabi Alonso, Bellamy.Ők 4en szinte az egész szezont végigjátszották.Hyypia már csak ilyen meccseken jut szerephez,de egy szó nem érheti...Gonazelz több mint 20 meccsen kezdő volt, szinte alapembernek lehet őt is számolni...Pennant-tel szintúgy ez a helyzet, a jobb oldalt már ő uralja...Finnan a 60. percben jött be...nem tudom, h miért baj, h a pool ki mert kapni, m bármely csapat kikaphat...amúgy ricsipontaz hozta fel a legjobb a példát, ezek szerint, akk a bolton is sporszeűtlen volt a vetélytársaitok ellen, mert nyertetek?ilyen alapon minden győztes csapat sporszerűtlen a másikkal szemben, m győzni mer...és akk a bajnokság végén mind a 20 csapat ugyanannyi ponttal állna, m mindenki leikszel mindenkivel h nehogy sportszerűtlen legyen... :lol: :lol: :lol:
morti
Fórumlakó

HozzászólásSzerző: ricsipontaz » 2007. máj. 5. 22:57

Resus elég érdekes véleményen vagy... :roll: Sztem Rafa nem azt mondta a Poolnak h feküdjenek le a Fulhamnek. Csak annyi, h más játékosainak is lehetőséget akar adni és úgy jött ki a lépés, h a Pool alulmaradt... Akkor a Bolton is csaló csapat? Mert szarul játszott ellenetek? A papírforma szerint hoznia kellett volna a meccset.
ricsipontaz
Blackburn drukker

HozzászólásSzerző: resus » 2007. máj. 5. 22:46

morti írta:resus: nem tudom, h mi a bajod a mai pool-lal...elismerem szarok voltunk,, de te mégis mit csináltál vna ha BL döntőre készülsz és az alapembereid lábában több mint 50 meccs van??nem azt, h lehetőséget adsz, az addig kevesebbet játszóknak és a fiataloknak??Az már nehogy Rafa hibája legyen, h nem tudtak élni vele...meg akarta úszni sérülés nélkül a BL döntőig...így is 4(!!!) ember lesérült...Reina, Arbeloa, Gonzalez, Sissoko...Tudom te ezt leszarod m ti a bentmaradásért küzdötök...de ne csalózzátok már le Anglia legeredményesebb klubját azért, mert inkább a BL döntőre pihennek...És ha a mú megnyeri a bajnokságot és B vagy C csapatot küld ki az utsó meccsen ellenetek akk az mi lesz??bunda??gondolkozz és utána írj hülyeségeket...

A véleményemet továbbra is tartom, talán annyi módosítással, hogy a csalás kifejezés tényleg túlzó egy kicsit mondjuk inkább úgy, hogy sportszerűtlen, hiszen ez a produktum lényegesen befolyásolhatja a végjátékot főként a kiesők esetében. Mivel a BL döntő előtt még van egy bajnoki, ott majd a serdülőt fogja beküldeni Rafa, vagy ki se fog állni az utolsó fordulóra? Természetesen nem kívánom senkinek a sérülést én sem. Azt hiszem könnyebben emésztettem volna a helyzetet, ha legalább 4-5 alapember játszott volna, vagy ha a pályán lévők kicsit több akarást mutatnak, de most már mindegy. Az meg, hogy a Pool Anglia legeredményesebb csapata engem nem hat meg, attól még amit ma előadott az az én kedvenc csapatomra nézve sértő volt és ilyen esetben nem szégyellek általad hülyeségnek tartott véleményt is beírni ebbe a fórumba.
Kép
Kép
resus
Rendszeres hozzászóló

HozzászólásSzerző: morti » 2007. máj. 5. 22:29

resus: nem tudom, h mi a bajod a mai pool-lal...elismerem szarok voltunk,, de te mégis mit csináltál vna ha BL döntőre készülsz és az alapembereid lábában több mint 50 meccs van??nem azt, h lehetőséget adsz, az addig kevesebbet játszóknak és a fiataloknak??Az már nehogy Rafa hibája legyen, h nem tudtak élni vele...meg akarta úszni sérülés nélkül a BL döntőig...így is 4(!!!) ember lesérült...Reina, Arbeloa, Gonzalez, Sissoko...Tudom te ezt leszarod m ti a bentmaradásért küzdötök...de ne csalózzátok már le Anglia legeredményesebb klubját azért, mert inkább a BL döntőre pihennek...És ha a mú megnyeri a bajnokságot és B vagy C csapatot küld ki az utsó meccsen ellenetek akk az mi lesz??bunda??gondolkozz és utána írj hülyeségeket...
morti
Fórumlakó

HozzászólásSzerző: francesco_10 » 2007. máj. 5. 22:16

Hali!
Én azóta drukkolok a West Hamnek, amikor Di Canio mester odaszerződött. Egyik kedvenc játékosom. És biztos vagyok benne, hogy bennt maradunk.

A Wigan és a többi "zöldasztalos" bek**hatja, meg a pool is.
francesco_10
Újonc

HozzászólásSzerző: kary » 2007. máj. 5. 20:47

Alan Curbishley a király
kary
Látogató

HozzászólásSzerző: kary » 2007. máj. 5. 20:44

Nagyon bizom benne hogy meg lesz a bentmaradás most hiányzik a Newcastle elleni 0-2 röl az X és a Tottenham elleni káoszban elveszitett meccs de meg lesz.
I'm forever blowing bubbles, Pretty bubbles in the air, They fly so high, They nearly reach the sky And like my dreams they fade and die! Fortunes always hiding, I've looked every where. I'm forever blowing bubbles, Pretty bubbles in the air! United! United!
kary
Látogató

HozzászólásSzerző: resus » 2007. máj. 5. 20:29

Bobo78 írta:Kifognak esni, Whealen már fizetési sapkákat is alkalmazna, ha a szövetségben dolgozna.

én nem fogom megsiratni őket.
Kép
Kép
resus
Rendszeres hozzászóló

HozzászólásSzerző: Bobo78 » 2007. máj. 5. 20:27

Kifognak esni, Whealen már fizetési sapkákat is alkalmazna, ha a szövetségben dolgozna.
Bobo78
Forza Nerazzurri

HozzászólásSzerző: resus » 2007. máj. 5. 20:24

Bobo78 írta:Ez a Petőfi Rádiós körkapcsolásos debütáns Petúr gyerek valami pontlevonásos dolgot emlegetett veletek kapcsolatba...ez mi a búbánat?

az az, amire most nagyon nincs szükségünk.

Tevez és Mascherano szabálytalan leigazolása miatt már 5,5 millió fonttal megkönnyített bennünket a FA, de Dave Whelan és haverjainak bántaná a szépérzékét, ha a pályán dőlne el a kiesés kérdése. Ők szívesebben látnának bennünket a CCC-ben. Persze ha sikertelen lenne a próbálkozásuk, akkor könnyen ők találhatják magukat egy emelettel lejjebb. Én úgy gondolom, hogy a Wigannak inkább fociznia kéne, mint a 'jogi úton haladni'.
Kép
Kép
resus
Rendszeres hozzászóló

ElőzőKövetkező

Vissza: Brit labdarúgás