Nem mellesleg Mendoza visszaidézte az egészet
Sztem élj a hatalmaddal és nyomogasd azt az x-et ott
Moderátorok: Chelsea88, daveno6, Bergkamp005, Slaver
henger írta:Ellátogattam a reklámozott oldalra (egyszer éljen már el vmi sikert) és ezt leltem a chat alatt. (persze gondolom erősen csillagozott lesz
)
merda-rejál: B*szod a k*rv*isten veretes f*szára lelkesen lehellő tehénk*rta lópics*szop*g*tó ***** anyádat te büdös valagonb*szott féreg aki reklámozza ezt a sz*rtelepet, ha mégeccer reklámozod megtalállak és lecsavarom a kib*sz*tt ráncos zacskódat g*ci! f*szfej
Na úgy tűnik csak a k.urva nem ment át a szűrőn

tmenyus írta:Ekker Róbert írta:menyus törölj a cfc topicból, mert vagy 4-6 sikertelen képberakás történt
Megtörtént
tmenyus írta:Chelsea88 írta:nah én 2 hétig nem vagyok,és ahogy hallom Soma sem lesz egy darabig,tmenyusra marad a fórum "őrzése"
Remélem nem most fo 1-2 örült rászabadulni a fórumra.
tmenyus írta:Chelsea88 írta:nah én 2 hétig nem vagyok,és ahogy hallom Soma sem lesz egy darabig,tmenyusra marad a fórum "őrzése"
Remélem nem most fo 1-2 örült rászabadulni a fórumra.
Bálint K. írta:Bobo78 írta:Bálint még mindíg nem értem miért változtattál nevet...és kerűltél le a modik listájáról...
két hete változtattam a profilon, utána inaktív voltam megint, aztán meg eltűnt mindenem. Ezért regisztráltam újat.
Szóval nem jókedvemben cseréltem nicket...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég