Dopping ugyek

Moderátor: dehogyis

HozzászólásSzerző: dicsfény » 2005. máj. 1. 21:46

Szerintem Cseh Lacit pocskondiázták egyesek már előtte is, a Risztovot meg nem ugyanazért. Szerintem az Évi tiszta. De sajnos itt bizonyosodik be, hogy csak szorgalommal nem lehet eredményt elérni. Most nem a tehetség hiányára gondolok. Évi valamilyen szinten tehetséges, aki tagadja, az biztos tudja miért mondja, vagy hülye teljesen.
Cseh Lacira, a Gyurtára és a többi hasonlóra visszatérve. Szerintem, - nem tudom másnak mi a véleménye - aki valaha asztmás volt, vagy jelenleg az, vagy tartósan szedett, vagy szed ilyen szereket, eltiltanám a versenyzéstől. Egyszerűen nem igazságos így csinálni, és még azt mondani, dicsőséget hoznak országunknak. Nem, csak beállunk a sorba. Ahelyett, hogy tisztelt Smit Úr szólna egy szót a drogosok és kokszolók ellen nemzetközi szinten. Csak az eredmény számít.
dicsfény
Újonc
 
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2005. ápr. 14. 20:05

HozzászólásSzerző: Pedja » 2005. ápr. 2. 22:01

Egyetértek azzal aki azt mondja hogymég Athénban kellet volna tisztázniuk magukat és hogy erre kötelezni kellett volna őket mivel nem mint privát személyek voltak kint hanem mint a magyar olimpiai csapat tagjai.Ezáltal hatalmas erkölcsi veszteség érte at egész magyar sportot és itt nem is elsősorban a külföldiek szemszögére célzok,hanem az élsport itthoni megitélésére.Példa erre az úszókkal kapcsolatos hozzászólások a sportfórumokon,vagy akárcsak itt is az egyes róluk szóló cikkek hozzászólásainak hangneme.Pl Cseh Laciért az olimpia elött mindenki szurkolt és csak dicsérték,sőt a lábtörése miatt rengetegen szomorúak voltak.De amióta ez a 2 ember e,lszökött kocsival kikapcsolt telefonnal athénból azóta mindeneggyes cikknek amiben cseh vagy gyurta vagy risztov vagy bármelyik magyar úszószerepel a hozzászólásaiban 70százalékban pocskondiázzák és kokszolással vádolják meg szegényeket.Hovatovább Cseh laci lábtörését már természetesen úgy kezelik sokan mint ami csak kamu volt és így akart valami hirtelen fűzfői doppingellenörzést megúszni.Szóval az embereknek meginogott a bizalma és a hite az élsportolóinkban akikre idáig mindig büszkék voltunk,emiatt a 2,a felelőségük elől gyáván hazafutó 120kilós férfi és az őket fedezni próbáló és magyarüldözésre hivatkozó sportvezetésünk miatt.Most majd az lesz hogyha laci megveri a phelpset vagy jó eredményt ér el akkor majd jól leugatja mindenki hogy :úgyis csak doppingolt,ha meg nem akkor meg magyar szokás szerint szétszedi a közvélemény hogy kivitték montreálba az adófizetők pénzén és nem ért el eredményeket.Gratulálok Fazekas,Annus és Smidtt úraknak.
Pedja
Újonc
 
Hozzászólások: 44
Csatlakozott: 2005. feb. 25. 2:42

HozzászólásSzerző: Arcadio » 2005. ápr. 2. 9:11

Azért ebben az ügyben Schmitt Pál nem úgy viselkedett, ahogy az elvárható lett volna. Megköszönhetjük a példaértékű magatartását.
Arcadio
Fórumlakó
 
Hozzászólások: 1439
Csatlakozott: 2005. márc. 15. 15:46

HozzászólásSzerző: Cili23 » 2005. ápr. 1. 17:29

Felesleges...
A dolog sajnos egyértelmű!
Cili23
Újonc
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2005. márc. 18. 19:05

HozzászólásSzerző: Gobarka » 2005. ápr. 1. 11:02

Nem kapja vissza athéni aranyérmét Annus Adrián kalapácsvető és Fazekas Róbert diszkoszvető. Így döntött a Nemzetközi Sportdöntőbíróság.
Az ítéletről éjszaka értesítette a két sportolót ügyvédjük. Annust utólagos mintavétel megtagadása, Fazekast elégtelen mintavétel miatt fosztották meg athéni aranyérmétől.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság döntése ellen mindketten fellebbeztek, tárgyalásuk február elején volt Lausanne-ban. Bár a mostani ítélet végleges, a sportolók gondolkodnak azon, hogy elfogultság miatt a Svájci Legfelsőbb Bírósághoz forduljanak.
Gobarka
Látogató
 
Hozzászólások: 454
Csatlakozott: 2005. márc. 10. 9:59

HozzászólásSzerző: Redy22 » 2005. márc. 18. 11:16

Ez a Fazekas, meg Annus (meg a súlyemelők) elérték, hogy az országot megbélyegezzék a sport világában. A következő években, ha atlétikában jó magyar eredmény születik, mindenkinek a világon eszébe fog jutni, hogy ettől az országtól vettek el dopping miatt 2 olimpiai aranyérmet.
És ráadásul meg ezeknek a doppingolóknak áll feljebb!
Szégyellniük kellene magukat nem pedig pofázni.
Ha már vizelni nem tud rendesen, legalább a szájuk ne járjon!
Az összes becsületes magyar sportolót bélyegezték meg a mocskos tettükkel!
Redy22
Újonc
 
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2005. márc. 19. 12:03

HozzászólásSzerző: dokika » 2005. feb. 10. 13:08

Valóban ez az egész egy nagy CIRKUSZ!!Ott Athénban kellet volna tisztázni a dolgokat!!
Sokat ártanak sajnos a magyar sportnak!!Egy dolgot viszont még tehetnének:Szépen elkezdenek készülni a PEKINGI OLIMPIÁRA és ott bizonyítanak!
dokika
Újonc
 
Hozzászólások: 7
Csatlakozott: 2005. márc. 19. 20:48

HozzászólásSzerző: dokika » 2005. feb. 9. 12:13

Megkezdődött tegnap Annus Adrián pere a Nemzetközi Sportbíróság elött Svájcban!Ma kerül sor Fazekas meghallgatására!Közben itthon Aján Tamás azt állítja,hogy mindent tud az Athénban történtekről...Ez igazán érdekes,csak attól félek,hogy mi sokan soha nem tudjuk meg a teljes igazságot!!Ezen bíróság elött sok sportoló még nem nyert...
dokika
Újonc
 
Hozzászólások: 7
Csatlakozott: 2005. márc. 19. 20:48

HozzászólásSzerző: aknoth » 2005. jan. 6. 19:13

Dokika!
Teljesen egyetértek, csak azt sajnálom, hogy nagyon sokan megúszták. Szerintem, ha újravizsgálták volna az összes dobót, nem lehetett volna érmeket kiosztani.
aknoth
Látogató
 
Hozzászólások: 305
Csatlakozott: 2005. márc. 19. 20:02

HozzászólásSzerző: dokika » 2004. nov. 24. 17:44

Most már elég FAZEKASBÓL és ANNUSBÓL!!Számomra mindketten hatalmas boldogságot szereztek azon a bizonyos két egymást követő estén,amikor hatalmas dobásukkal elsők lettek!Sajnos ami utána történt elvette a kedvem az egész OLIMPIÁTÓL,pedig csodálatosan szerepltek sportolóink!Egyszerűen felfoghatalan számomra,amit műveltek!!(Legalábbis akkor,most már tisztán lát az ember)SAJNOS...Ha őket valóban akkor igazságtalanság érte ott,egyszerüen körbe kellet volna pisilniük egész ATHÉNT,sőt a WADA székházat is!!Azzal pedig,hogy autóba ültek és együtt eljöttek,csak tovább rontották a helyzetet!Más!Annust otthon keresték,állítólag Ő nem tudott róla,nem volt otthon....(84 éves nagymamám drága is tudta,hogy keresik otthon a magyar fiút,nem igazán értette,hogy mit akarnak,Ő sírt Annus Himnusza alatt,és imádta,hogy ez a nagydarab ember a kislánya képét hordozza a pólóján,de azt nem akarta felfogni:Miért nem pisilnek!!!!Persze Drága Nagymamám most is védi őket,hiszen Ő azt hallja,hogy bántották,megalázták őket...Persze halkan azért megkérdi,ha már csak ezen múlott,miért nem pisiltek egy kicsit,talán másnap.talán másnak,talán itthon?!Csak PISILITEK volna egy kicsit...Amit pedig most müvelnek az már gusztustalan és valóban csak árt a magyar sportnak!Van egy félhivatalos információm(én sem tudhatom,hogy valóban így van-e,bár megbízom abban akitől tudom)-:Fazekas azért ment el hajnalban mintaadás nélkül,mert nem tudta használni azt a bizonyos "valamit"és volt még egy nagy problémája!Miután belepumpáltak egy csomó vizet,iszonyatosan kellet PISILNIE....
dokika
Újonc
 
Hozzászólások: 7
Csatlakozott: 2005. márc. 19. 20:48

HozzászólásSzerző: Zolcsika » 2004. nov. 8. 14:28

SenkiAlfonz írta:És miért nem beszél senki a kínbai csodáról! Kimondom, igen utálom a kínai sportolókat, Akkor már inkább nyerjen egy kokszos jenki, mint egy kokszos han: A Han sportolók orrba-szájnba csalnak. MI az oka hogy a legcsúnyább sportolónő kategóriába eső kínai súléyemelőnők, 20-30 kg-malk döntik meg a világcsúcvsot. Dopping tekintetében azt is mérlegelniük kellene a WADA-nak, ha valaki erősebb, modernebb, mások által hozzáférhetetlen kokszot szed valaki szigorúbban kelll szankcionálni (csallás mert a riváliosk nem ismerték e koksztechnikát) mint a régi ezereéves kokszot használó belorusz, bolgár, magyar súlyemelőt. Bár gyurkovics esetében van egy gyanúm, hogy a pozitív teszt nem az övé volt, hanem egy kínai nőé
Érdekes, hogy a dopping kapcsábn senki nem beszél a Gyurkovics-Kecskés Kovács Zoli ügyről Miért?
Senkialfonz: Igazad van. Én egyébként már írtam egy párszor a súlyemelőkkel kapcsolatban.
A legundorítóbbnak kedves druszám (Kovács Zoltán) esetét tartom, akit úgy akarnak 2 évre eltiltani, hogy sérülés után azonnal nem látták el, mejd amikor többször visszament vizeletet adni nem fogadták. Most mi ez a NOB/WADA önkényuralmi szervezet?
Zolcsika
Látogató
 
Hozzászólások: 101
Csatlakozott: 2004. nov. 8. 14:25

HozzászólásSzerző: SenkiAlfonz » 2004. nov. 7. 8:53

És miért nem beszél senki a kínbai csodáról! Kimondom, igen utálom a kínai sportolókat, Akkor már inkább nyerjen egy kokszos jenki, mint egy kokszos han: A Han sportolók orrba-szájnba csalnak. MI az oka hogy a legcsúnyább sportolónő kategóriába eső kínai súléyemelőnők, 20-30 kg-malk döntik meg a világcsúcvsot. Dopping tekintetében azt is mérlegelniük kellene a WADA-nak, ha valaki erősebb, modernebb, mások által hozzáférhetetlen kokszot szed valaki szigorúbban kelll szankcionálni (csallás mert a riváliosk nem ismerték e koksztechnikát) mint a régi ezereéves kokszot használó belorusz, bolgár, magyar súlyemelőt. Bár gyurkovics esetében van egy gyanúm, hogy a pozitív teszt nem az övé volt, hanem egy kínai nőé
Érdekes, hogy a dopping kapcsábn senki nem beszél a Gyurkovics-Kecskés Kovács Zoli ügyről Miért?
SenkiAlfonz
Látogató
 
Hozzászólások: 427
Csatlakozott: 2005. márc. 16. 10:05

HozzászólásSzerző: limitedvision » 2004. okt. 30. 9:42

Zolcsika írta:Most találtam: Fazekas hogy manipulált a finnek szerint:

http://www.helsinginsanomat.fi/kuvat/is ... 19189.jpeg
Zolicska: helyesbites - nem a finnek szerint.
Allando kapcsolatban vagyok az ujsagiroval a cikk mögött. A rajz egy anatomiai könyvböl ****mazik amit az ujsag grafikusa egeszitett ki azon informacioval amit a lap atheni tudositoja kapott. A tudosito nevet nem fedem fel, ö azonban hosszas levelezes utan "elarulta" (nagy nehezen) kitöl kapta a fülest Athenban. A szemely Arne Ljungqvist, a NOB orvosi bizottsaganak a feje. Ugyanaz az Arne Ljungqvist aki Augustus 25-en a The Times-nak adott nyilatkozataval http://business.timesonline.co.uk/artic ... 18,00.html elinditotta a konfliktust a hivatalos jegyzökönyv es a mediaban közölt inforamciok között.
limitedvision
Újonc
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2004. okt. 30. 9:24

HozzászólásSzerző: Zolcsika » 2004. okt. 29. 19:19

raketa írta:a forrast nem akarom felfedni, mert kinos lenne neki (kozismert szemely). En sem ertek egyet azzal hogy miert kiveteleznek az amerikaikkal, mondjuk ez nem csak a sportban van igy, amerika barmit megtehet, amit csak akar.
Akkor csak annyit, hoy sportoló, sportvezető, vagy orvos, vagy volt sportoló? légyszi'!
Zolcsika
Látogató
 
Hozzászólások: 101
Csatlakozott: 2004. nov. 8. 14:25

Következő

Vissza: Athén 2004

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron